I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Helgens matmeny hos familjen Pesonen

inCollage_20190830_172502332Igår bestämde jag mig för att kika in reklambladen för att se vad jag behövde köpa hem, utifrån vad som fanns hemma i kyl, frys och skafferi. Jag kom då fram till dessa rätter här nedan.

  • Kycklingburgare med pommes, såser och grönsallad.
  • Marinerade fläskytterfilé i skivor tillsammans med såser, potatismos, grillade paprikahalvor, tomathalvor och majskolvar.
  • Pasta Carbonara med riven parmesan och grönsallad.
  • Honungsmarinerade kycklingben med ungsbakade potatisklyftor, grillade paprikahalvor och sallad.
  • Pulled pork med diverse tillbehör.

– Visst låter det najs?! Och på söndag ska jag göra storkok i vanlig ordning. ❤️ Det är då jag bland annat ska göra pulled pork av en picknicbog jag hittade på ICA för bra pris. Det blir även något med falukorv. Sallad och grönsaker kommer jag dock behöva köpa hem mer av på söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *