I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Korv stroganoff med pasta

IMG_20190827_231034

Fixat lite mat inför imorgon. Men nu ska jag sätta mig på vila lite i soffan. Har jobbat kväll och har dessutom huvudvärk. :-(

IMG_20190827_231612

Blandade ihop allting för att få plats i kylen bättre. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *