I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Plockade svamp

IMG_20190825_190547

Igår var jag, Simo och Simos pappa ut i skogen där vi plockade svamp tillsammans. Så himla trevligt. Nu äter inte jag svamp alls, bläää, men det är så rogivande att strosa runt i skogen och leta efter svamp.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *