I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Gjort om Alyssas lekhörna

IMG_20190815_174925 IMG_20190815_174903

Herregud så skönt att ha fixat detta nu. Jag skänkte barnkläder och barnprylar till en organisation igår. Så gick vi in på loppisar och hittade den vita hyllan med lådorna längst till höger, för 180:-. Samma kväll, via Facebook, hittade jag den andra hyllan för 50:-. Där ingick inte lådorna, utan dessa hade jag hemma.

Hade ju ett datorbord där förut, men den sålde jag iväg häromdagen för 20 spänn, haha. Datorn fungerar ju ändå inte, så ingen mening att ha kvar det. Blev dessutom så mycket bättre såhär.

Alltså, jag är så nöjd. Och så fort Alyssa vaknade, så ville hon vara hemma för att leka i den fina hörnan. Hon har även varit relativt duktig på att plocka undan, nu när leksakerna är ännu bättre sorterade än innan.

Det behövs dock rensas mer, men just nu är jag väldigt nöjd.

Ska nog måla ett par tavlor och sätta upp också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *