I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

En helt ny maträtt samt en gammal goding

IMG_20190815_165418__01 IMG_20190815_165045__01

Kvällens middag här hemma, en helt ny variant av maträtt samt en italiensk klassiker.

Till de kräsna; pestopasta, lite grädde i pastan, toppar med riven parmesan samt körsbärstomater med oregano.

Till oss ”finsmakare”; gräddstuvad grönkålspytt med potatis, lök, bacon, vitvinsvinäger, ljus sirap, salt, vitpeppar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *