I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Bortskänkes och säljes…

Hua, ligger i här hemma och lägger upp prylar som jag behöver bli av med. Det är en hel del som är nytt, så det vill jag faktiskt ha en slant för. Men jag lägger inga dyra priser direkt, utan det är riktigt bra priser. Jag kommer inte att sälja via bloggen, utan gör det via Facebook, om någon av er är intresserade? Jag skickar helst inte, då jag faktiskt inte litar på posten idag. Så det är upphämtning som gäller.

2 reaktioner på ”Bortskänkes och säljes…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *