I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Väntar besök – förberett mat och diskat

IMG_20190802_101315__01

Om någon timme får vi besök här i stugan, så jag har förberett lite mat som nu står i kylen. Det blir självklart grillat! Och så korvpasta till den som är kräsen.

IMG_20190802_121325

Imorse passade jag även på att diska. Sjukt att vi har så mycket disk när vi är här på landet. Gör knappt annat än diskar härute. Kändes inte som så mycket disk, men ni ser ju! Det här är alltså efter lunch igår, dagens frukost och så det när jag förberedde dagens lunch till oss och gästerna som kommer. Grejen är det att vi blir 9 personer, och vi ska dessutom äta paj sen, så det kommer att bli sjukt mycket disk. Kommer definitivt att diska efter lunch och sedan direkt efter att vi har fikat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *