I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Stort GRATTIS till Joshua 10 år!!!

IMG_20190802_105956__01

Idag fyller min prins hela 10 år!!! Han fick redan en present på Ullared, men så fick han även denna gåva idag. Vi väntar besök här i stugan och ska äta gott och sedan fira Joshua med en hemmagjord blåbärspaj!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *