I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Var på Ullared

IMG_20190728_113511

Vi sov ju en natt på Scandic Crown i Göteborg, natten till söndag. Då drog vi till Ullared efter att vi hade ätit frukost och checkat ut från hotellet. Det var lite mindre än en timme dit, och Ullared måste man ju hinna med åtminstone en gång, haha. Sagt och gjort.

Till mig själv handlade jag inte särskilt mycket. Det blev en klänning, en blus och en badöverdel. Barnen fick däremot en hel del – och Joshua fick dessutom sin födelsedagspresent i förväg, en fet Nerf. Alyssa fick kläder och leksaker, grabbarna också kläder men även datorprylar.

Jag hade tänkt att handla för kanske 3000:-, men vi landade på 5000:-. Detta för att vi tappade bort varann och Simo gav typ ungarna allt de pekade på, haha. Well, well…

Efter denna shopping tur drog vi ju till Malmö, som jag visade er bilder ifrån Malmö by night. Varför vi drog dit, fanns det en orsak bakom varför, det berättar jag om i nästa inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *