I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Najs hotell: Scandic Crown, Göteborg

IMG_20190727_154621

Här sov vi inatt, jösses vad vi är nöjda. Detta hotell hade mycket för barn, bland annat bio, pysselrum, resespel som de fick och så vidare. Rummet var perfekt för oss som familj. Frukosten hade ett brett utbud också. Det enda vi ansåg vara minus var att det inte var så bra luftkonditionering på rummet. Det var inte helt illa, men det hade varit bra att kunna justera så att rummet blev svalare.

Det här hotellet rekommenderar jag varmt till er alla. Vi är alla så himla nöjda. 4/5 ger jag i betyg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *