Köpt guldörhängen till Alyssa och Joshua

IMG_20190722_150946

Alyssa fick ett par örhängen av mig för någon månad sedan, men dessa lossnar lätt och då tycker jag att det är bättre att hon har pluppar istället. Det var ett par av mina hon fick då.

Idag fick däremot Joshua och Alyssa nya örhängen från Guldfynd. Visst är de fina?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com