I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Dagens lunch: fläskgratäng med grönsaker (recept)

IMG_20190722_121919IMG_20190721_215531

Det här är ett hittepårecept som jag tyckte blev väldigt bra. Jag hade inte med mig så mycket med hem från stugan, men nog för att dra ihop denna goda gratäng! Det blir inte ett fullständigt recept såsom jag brukar skriva, men ni får ett humm om hur jag gjorde i alla fall.

Ingredienser och tillagning: stekt grön spetspaprika i bitar, stekt röd hackad salladslök, stekt morot i slantar, 3 minuter kokt sparris, stekta potatistärningar, lätt stekt fläskytterfilé i bitar, krydda med persilja, salt, peppar, häll på grädde, blanda om allt och toppa med riven ost. 25 minuter i mitten av ugnen på 225 grader.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *