I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hemma igen :-)

IMG_20190721_185137_352

Nu är vi åter hemma, det är skönt. Så barnen får tvätta av sig från topp till tå medan jag fixar med tvätt och matlagning. Minst fyra maskiner tvätt blir det ikväll, skönt att få undan allt. Hade lite kött kvar i frysen på landet, så tog med ett kilo fläskytterfilé hem som ska tillagas på två olika vis. Sist ut blir vi vuxna som tvättar av oss, så fort barnen är klara. Först ut i badet är Alyssa.

IMG_20190721_154837 IMG_20190721_154819 IMG_20190721_155858

Fotade även vad som fanns hemma på landet i kyl, frys och skafferi – lätt att vi klarar oss (mer än) en helg på detta, bara att komplettera med bröd, lite grönt och mjölk. Och kanske någon köttbit, hehe. Hellre för mycket mat, än för lite. 😉 Men vi klarar oss lätt på detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *