I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Var och badade

IMG_20190718_200542_549

Var iväg till ett bad tidigare idag. Barnen tyckte mycket om att bada, själv gick jag bara i till knäna idag, det är alldeles för kallt i vattnet för min del. Så typiskt svensk sommar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *