I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

En riktigt fin pasta carbonara

IMG_20190718_190213

Den där när man lyckas totalt 110 % med maten. Alltså så jävla gott. Jag bockar och bugar för mig själv. Alltså shit, det här slår det mesta jag har lagat. Var så sugen på pasta dessutom, det var ett tag sedan. Helvete vad gott. Det är en gräddig pasta carbonara med lök, vitlök, torkad oregano, färsk basilika,  rå äggula, samt salt och svartpeppar. Herre jösses, alltså.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *