I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Boostar med en smoothie

IMG_20190711_200807

Den här vitaminbomben gjorde Simo till oss nu ikväll. Den var jättegod. Hoppas på att hinna med en sådan även imorgon bitti. Vill verkligen bli frisk nu. Men är på bättringsvägen i alla fall. :-)

Hur mår ni läsare? Hoppas att ni är friska och lyckliga?! ♥️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *