I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Sjukling deluxe…

Usch, ligger i sängen fortfarande och snorar för fullt. Det var igår som jag under/efter en synundersökning fick en migränattack. Fy så sjukt. Visst att jag brukar få något huvudvärk av en synundersökning, men sådant pannknack var inte att leka med. Så istället för att åka mot jobbet, så åkte jag hem. Sen igår så kom snoret och rosslande i halsen, helt värdelöst. Och idag är jag helt förstörd. Har svettats och våndats under morgonens tidiga timmar.

Egentligen började denna förkylning förmodligen i förra veckan. Typ på tisdagen eller onsdagen. Kände mig inte riktigt kry på morgnarna, men det blev liksom bättre mot eftermiddagen. Så, jag har nog förtagit mig och nu bröt det ut ordentligt.

Hoppas på att bli frisk snart. Hatar att bli sjuk på sommaren, brukar ta längre tid att bli frisk då… Ni får gärna tycka synd om mig, för jag tycker synd om mig själv…

*Gråter*

2 reaktioner på ”Sjukling deluxe…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *