I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hungriga barn…

IMG_20190627_193047

Igår kom jag hem något senare från jobbet då jag var iväg och fixade mina glasögon som behövde riktas. Så mina svärföräldrar såg efter barnen tills jag kom hem. Nu blev jag inte så värst sen, men d det fanns ingen mat hemma, så jag fick styra upp lite käk till dem så att det fanns. Så på 25 minuter så gjorde jag detta.

Ugnsbakade panerad torsk, kokt färskpotatis och fisksås samt carbonara med makaroner – och så färska grönsaker.

Det var lite stressigt, men det gick. Därför är det bra  behändigt att ha maten färdig, såsom jag brukar ha…

Nu fick barnen valmöjlighet på två olika rätter och var nöjda med det. Hade jag bara gjort carbonara med makaroner och grönsaker, hade det tagit mig cirka 15-20 minuter, så lika bra att brassa på.

Fixade även potatisklyftor i ugn, som ska vara till ikväll. Tanken var att även göra en stor biff med kappa igår kväll, men så kom brorsan över igår och ville gärna hänga i helgen, så det ska vi göra – och då bjuder jag såklart på mat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *