I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

”Woow, vilka fina flätor!”

Collage 2019-06-26 09_58_10

Igår kväll gjorde jag utbakadade flätor på Alyssa. Det var inte så lätt att göra, då hon dels har tunt hår, men också för att hon vred på sig en hel del. Totalt blev det nio flätor i alla fall. Jag använde inga produkter förutom balsamspray, just för att jag inte vill använda stylingprodukter i hennes hår än.

Hon var väldigt stolt när hon kom till förskolan idag, och hennes kompisar blev helt lyriska. ♥️

Svårfotad tjej igår kväll. Dels var hon trött, så hon satt framför mig i soffan på en kudde och jag fick använda selfiekameran när jag tog dessa kort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *