I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Vann en grill från Weber

IMG_20190626_002356_231

Igår morse fick jag veta att jag vunnit en grill, det var så roligt. Jag deltar bara i tävlingar ibland, så det här var roligt. Vi är ju sådana som grillar och äter så mycket mat hela tiden, så detta var riktigt skojigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *