I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Matlådor till mig och familjen

IMG_20190626_111721__01

Jag jobbar kväll idag, så har utifrån storkoket sent i söndags kväll nu på förmiddagen kompletterat med marinerad tomat- och gurksallad, kokt sparris, kokt färskpotatis samt kokta majs och ärtor, fisksås – fixat matlådor till mig och familjen. ♥️

* 1 st gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg, sparris och inlagda rödbetor.

* 2 st ribs med grillsås, potatisgratäng och sparris.

* 2 st citronpersiljalax med ris och ärtor/majs.

* 1 st ris med citronpersiljalax, ärtor majs i gräddig citronsås.

* 1 st ribs med persiljakryddad färskpotatis, grillsås och sparris.

* 1 st sallad

* 1 st fisksås med citron, persilja, dill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *