I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Present till mina kollegor

IMG_20190618_202749_244

Med inspo från Babbi.se.

Denna har jag pysslat ihop idag. En varsin tavla till mina kollegor som de ska få imorgon innan vi skiljs åt för semester. Jag kommer dock inte att gå på semester riktigt än, utan ska jobba ytterligare tre veckor, fast på ett annat ställe.

Hoppas att de blir glada ♥️

PS. Om någon vill ha mallen så kan jag skicka den. Hojta till i en kommentar bara så kan jag mejla över den. DS.

 

47 thoughts on “Present till mina kollegor

 1. Hej, Jag skulle gärna vilja ha mallen 😊 Vet inte om du har skickat den förut men jag har inte sett något mail om de 😊

 2. Hej vill hemskt gärna ha denna mallen super fin! Passar perfekt nu när jag ska på mammaledighet att ge till mina fina kollegor på avdelningen!! // mvh Chasmin

 3. Hej.
  En helt underbar mall som jag hemskt gärna skulle vilja ha för att sätta upp på jobbet.
  Mvh Urban.A

 4. Hej!
  Jättefint!
  Jag ser att tråden är gammal men vill gärna ha mallen om det fortfarande är möjligt!
  Vh/
  Sahar

 5. Hej!
  Superfin!
  Jag ser att tråden är gammal men jag skulle gärna vilja ha mallen om det fortfarande är möjligt!
  Hälsningar Johanna

 6. Hej,
  Om möjligt vill jag väldigt gärna ha en kopia av din fina mall till kollegor. Ser att tråden är gammal så du kanske inte läser detta, men tar en chansning. :)

 7. Hej skulle väldigt gärna vilja ha den slutar jobba med mina kamrater och detta hade varit perfekt gåva När jag slutar för att tacka dom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *