I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Present till mina kollegor

IMG_20190618_202749_244

Denna har jag pysslat ihop idag. En varsin tavla till mina kollegor som de ska få imorgon innan vi skiljs åt för semester. Jag kommer dock inte att gå på semester riktigt än, utan ska jobba ytterligare tre veckor, fast på ett annat ställe.

Hoppas att de blir glada ♥️

PS. Om någon vill ha mallen så kan jag skicka den. Hojta till i en kommentar bara så kan jag mejla över den. DS.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons