I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Vegetariskt fyllda paprikor ♥️

Collage 2019-06-17 12_49_02

I den här blandningen har jag haft i kokt ris med kokta gula ärtor, stekt gul lök och vitlök, babyspenat och broccoli. Jag kryddade med salt och peppar, hade i lite vatten och ungefär en halv dl tomatpuré. Jag toppade med riven ost.

Körde dessa i ugnen med locken på i 20 minuter på 200 grader, för att därefter ta bort locken och köra på grilläge i 5 minuter.

Mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *