I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Gjort isglass med bönan

IMG_20190617_105631

Den här lilla tjejen är så go. Idag är jag ledig från jobbet och självklart har jag henne hemma då. Även Joshua är hemma från fritids och Zacharias har sommarlov.

Totalt har vi gjort 15 isglassar av apelsinjuice. Egentligen skulle det bli 21 stycken, men vi hittade inte resterande glassformar.

Snart ska vi hämta kusinen på förskolan, leka ute och sedan äta isglassar och så middag hemma hos oss senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *