I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

På väg hem från stugan

IMG_20190609_140756 IMG_20190609_141423

Jag brukar fota såna här bilder så att jag kommer ihåg vad jag ska med mig till nästa gång.

Nu är vi på väg hem. Städningen av stugan tog längre tid än vanligt och barnen var inte direkt medgörliga, så vi fick sätta oss i bilen direkt och köra hemåt. Jag ska nämligen jobba från klockan 18 ikväll – och så har det varit en olycka i Södertälje med flera fordon inblandade, så, bara att sätta sig i bilen och köra hemåt och hålla koll på trafikläget. Hoppas att det har gått bra för samtliga inblandade ♥️

Hela stugan är i alla fall städad och luktar gott. Även två av regntunnorna är tömda och rengjorda. Gräset är klippt. ♥️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons