I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Folk utanför huset 02:30 inatt!

Låg och halvsov på fåtöljen inatt, efter att ha slökollat på en skräckfilm tillsammans med Simo, ”The Strangers”. Så vid halv tre inatt, vaknade vi av att något brummade utanför stugan. Förstod inte vad det var, men kände att jag behövde checka av läget, så jag gick ut och hörde då hög musik nere vid grinden. Släckte ljuset framför stugan och gick tillbaka in för att säga till Simo. Simo kom ut också och då åkte bilen iväg, det var en raggarbil. Jag gick ändå ned till grinden för att kolla av så att ingen var där. Jag tror inte att någon var kvar och att det säkert var en bilist eller medpassagerare som de stannat för att kissa, men ändå. Jag måste samtliga tre lås vi har till stugan och tog bort nycklarna.

Sedan kom jag att tänka på filmen vi såg, det var ju precis så den typ handlade om. Inte helt, men okända människor som kom förbi ett semesterhus för att terrorisera och så vidare. Jag ska inte spoila filmen, men den är från 2008 med bland annat Liv Tyler i huvudrollerna.

Förstod att det var någon form av bilträff i närheten av oss igår, då vi såg flera raggarbilar susa förbi stugan då. Kollade upp det idag och såg att det varit två olika bilträffar relativt nära där vi har huset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons