I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Dagens lunch av rester

IMG_20190609_133046

Alltså, mums! Idag till lunch blev det en blandad kompott av allt möjligt. Ni vet ju om att jag inte slänger mat i första taget. Kan berätta att jag har kött kvar från gårdagens grillning, så det ska jag ikväll efter jobbet göra en gräddig pyttipanna på. Har skickat en lista till Simo vad han behöver köpa hem medan jag arbetar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons