I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Årets första bad utomhus

IMG_20190608_171229__01 IMG_20190608_171326__01 IMG_20190608_171647__01

Igår passade vi på att bada på landet. Jag badade förvisso inte, av vissa anledningar, men jag ska bada i sommar. Snart så. :-) Vi hade dock otur med vädret igår, för så fort vi kom till stranden, började det att regna. Familjen hann att tvätta av sig för att vi sedan gick upp till bilen – baam! Så började det att spöregna, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons