I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Fick blommor av Alyssa

IMG_20190522_225013

Alyssa plockade dessa blommor till mig idag, när hon var hemma hos sina farföräldrar. Hon blev så glad när jag kom hem dit efter jobbet och sprang till mig. ♥️

5 reaktioner på ”Fick blommor av Alyssa

 1. Hejsan Vilken vacker bukett.Det är gott att få på Mors-Dag <3
  Fick upp på min FB sida idag att jag delade ditt inlägg när sonens mobil blev stulen…och blev ju lite nyfiken att få veta hur gick det den där gången för tre år sedan?
  Ha en fin söndags-kväll!
  Mvh Anitha

  1. Hej där!

   Vad roligt att du hittade tillbaka till min blogg. Tyvärr fick vi aldrig tillbaka mobilen. Jag köpte en ny till honom istället. Tack för omtanken. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *