I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Maten tog slut…

IMG_20190521_195340

Jag hade två klena matlådor kvar, utan grönsaker. Så det var bara att ställa sig å laga mer mat, fastän jag lagade en hel del igår. Det här räcker annars alltså bara till lunch för mig och Simo som matlådor.

Så jag gjorde…:

  • vegetarisk wok med ris på zucchini, lök, morot, vitlök, sparris tillsammans med mörk kinesisk soja, lime och koriander.
  • Kokt ris och vit sås som ska serveras med fiskpinnar och haricots verts (de två sistnämnda fixas imorgon kväll).
  • Koreansk gurksallad.
  • Sparris med parmaskinka.

IMG_20190521_001903Detta tillagade jag igår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *