I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Alyssa har fått ett sminkbord

IMG_20190520_172145

Egentligen är detta ett frisörbord, men vi har det som ett sminkbord. Så hon fick även lite annat såsom läppglans och glittrig ögonskugga.

Sminkbordet hittade Simo på en loppis, för 100 kronor – som hittat. Och sminket köpte jag på H&M.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons