I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Operation eller inte?

IMG_20190514_142151_464

Joshua skulle aldrig ha hunnit med att äta lunch, så idag fick han bestämma vad det skulle ätas för lunch ute. Självfallet ville han ha sushi.

Idag har Joshua varit på sjukhuset för ytterligare en koll på huruvida det ska bli en operation eller inte. Läkarna har sagt så olika hela tiden. Först skulle han opereras den 17 december, men vi märkte redan på söndagen att det aldrig skulle gå vägen eftersom Joshua insjuknade.

received_2422641061082705

Här låg Joshua redo att opereras i januari månad, men kirurgen avblåste det hela, då Joshua från ingenstans började att hosta.

Vid denna inställda operation, blev läkaren osäker på om det behövdes en sådan. Så vi har varit på en uppföljning, där det har varit osäkert.

Idag var det två läkare som tittade på Joshua och gjorde bedömningen att operation är nödvändig.

Datum har vi inte än, men gärna så snart som möjligt. Dock är Joshua hostig och snorig, så det var ingen idé att göra en narkosbedömning idag, så det fixar vi med så fort Joshua är bättre. Då får vi en tid inom tre månader som jag förstod det.

Nu håller vi tummarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons