I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Gårdagens lunch och middag

IMG_20190513_171955664 IMG_20190513_120304582

Det är så trevligt att äta matlådor på jobbet. Man sparar så mycket tid mot att under rasten gå för att handla maten.

  • Sprödbakad torsk med kokt ris, remouladsås och koreansk gurksallad.
  • Vegetarisk gräddig soppa på salladslök, grönkål, broccoli och spenat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons