I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Spottar blod och är öm

IMG_20190509_140142_004

Nu har jag varit hos tandhygienisten och fixat med tänderna. Så himla skönt att det är färdigt nu. Jösses vad det kostar pengar, men det är det värt. Men fy vad öm jag är i tandköttet runt tänderna nu. Men fräscht och fint är det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons