I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Joshua fixar till morgondagens utflykt

IMG_20190508_222208966

Joshua ordnar med plättar och pannkakor. De ska på utflykt med skolan imorgon nämligen. Titta så glad han är, den lilla parveln. ❤️ Han sa att han en dag ska lära sina framtida barn att steka plättar. Tänk vad man känner sig som en lyckad förälder då. Helt underbart! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons