I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Tack Simo och Eddie för lunchen

IMG_20190420_133143498

Jag är den som brukar fixa maten, men jag råkade tyvärr på en migränattack idag, så herrarna i huset fick stå för matlagningen idag. Det blev så himla gott! Som tur är, blev det ingen sjujäkla migränattack denna vända, puh. Är liksom ute i bushen och kan inte ta mig någonstans direkt. Men jag fick vila ordentligt under täcket. Så det hjälpte en hel del, även om jag har spår kvar av migränen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *