I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Påskäggsjakt

IMG_20190420_141205098_HDR IMG_20190420_141244984 XPhotoEditor-20190420_143442

Idag på påskafton har barnen fått leta efter godisfyllda påskägg ute på tomten, och så lyckat det blev med denna lek. Barnen letade och letade, så vi fick hjälpa dem lite på traven då jag gömde äggen ritkigt bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *