I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hitta påskharen

IMG_20190419_173824976_HDR IMG_20190419_175212958

Igår på Långfredagen så fick barnen en försmak inför dagens påskäggsjakt, så de fick leta efter choklad-påskharar ute på tomten. Alla tre skulle hittas innan de fick öppna, och alla tre hjälptes åt att leta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *