I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Porchetta tillagat

IMG_20190415_230816240_HDR IMG_20190415_230801736_HDR

Den här biten fixade Simo med igår kväll, tillsammans med morötter och lökhalvor. Jag fixade såsen när jag kom hem efter jobbet. Bi får en fin bild senare när jag ska äta lunch. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *