I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Köpt ny cykel till Zacharias

IMG_20190414_153250413_HDR

En sådan här cykel har vi idag köpt till äldsta grabben. Han är så glad och ska börja cykla i terräng har han tänkt. Jag främjar gärna för detta, så det handlades med glädje. Så nu hoppas jag att ungen cyklar, annars får Simo ta över cykeln 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *