I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Firande av mig idag

Idag blev jag firad med sång och gåvor från mina kollegor när jag anlände till jobbet. Så rara ❤️ Jag fick även kort, handduk och en liten kruka med blommor. Sedan har vi ätit våfflor idag då det är våffeldagen.

Nu när jag kom hem från jobbet så hade Simo köpt mig blommor, en skjorta och så ost, kex och marmelad samt Hallon Loka Crush.

IMG_20190325_152006_558 IMG_20190325_214841560_HDR IMG_20190325_220035824_HDR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons