I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Lagat lite mat ❤️

IMG_20190324_220706822_HDR

Här har ni orsaken till varför jag inte uppdaterade direkt här hemma, haha. Ovanligt, va? 😉

Slängde ihop en klassisk lasagne samt kycklingköttbullar i gräddig currysås tillsammans med ris. Färsk sallad blir direkt till lunch och middag imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons