I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Bokning av restaurang Fouquet’s i Paris, avbokad – av restaurangen själva

xvmfebd0d14-4808-11e9-8a9c-cf6259d2906a

Alltså, jag blir så himla ledsen. Varför ska folk alltid förstöra och ha sig? Jag förstår att man protesterar, men att seriöst ta sönder restauranger och länsa butiker? Det är ju sjukt! Vår bokning på Fouquet’s blir nu inte av. Restaurangen blev i helgen vandaliserad och förstörd. Så vi mottog ett mejl om detta igår, att vår bokning nu var avbokad. Jag läste redan om upploppet i lördags, men visste inte att det var så grovt att hela restaurangen var förstörd.

Våldsamheter i Paris

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons