I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Mina tänder är så fina ❤️ (plus kostnaden för allt)

IMG_20190314_202423_830

Ni får ursäkta bildkvalitén, men selfiekameran suger på den här telefonen, haha. Sedan klippte jag bort snoken, haha. Min vänstra sida på överläppen var så svullen å typ ”hängde”, om ni undrar varför jag håller upp läppen, hahaha.

Jag har då fixat fyra tänder totalt, varav två var av. Jag har nämligen så tunn emalk, så jag skulle inte kunna läka en morot med framtänderna direkt. Detta är för att jag har gnisslar tänder sedan jag vet inte hur länge – och min förra tandläkare sa det så sent som när jag var vuxen… Inte ens Folktandvården sa något när jag gick hos dem som yngre. Dåligt, tycker jag.

Nåväl, jag är väldigt nöjd med mina tänder efter dessa tre besök hos tandläkaren. Totalt gick det på 3788:-, vilket jag är mer än nöjd med, då jag trodde detta skulle gå på mer. Men jag ska gå dit och göra en kontroll samt låta en tandhygienist gå igenom mina tänder också.

Jag hade även missfärgningar på de två främsta tänderna, så detta är också fixat samt att tänderna är uppljusade. Sedan hade det lossnat mindre bitar från två andra tänder som också åtgärdades.

Jag är nöjd som sagt!

IMG_20190314_201214296_HDR

Fick dessa två produkter gratis av min tandläkare, detta för att jag fick vänta en timme på min tid där idag. Vet inte varför den patienten drog ut på tiden, kanske var en akuttid? Orkade inte fråga. Jag väntade gott på min tur, för att jag så gärna ville ha mina tänder fixade. Och nu är de klara!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons