I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Alyssa, 4 år, vill lära sig franska

IMG_20190220_223154576

Ikväll ville Alyssa ha en morot. Jag frågar henne om hon kan säga morot på finska, men hon kommer inte på det, men vet att hennes farmor uttalar det på finska. ”Porkkana”.

Då säger jag till henne att jag tycker att hon ska börja kolla på Bamse på finska istället för svenska.

(Bamse står nämligen på i bakgrunden).

”Nej, jag vill se Bamse på franska.”

Alltså, va?! Haha, så knäpp hon är, min lilla böna.

IMG_20181110_152916received_2044295328965376__01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *