I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Tömt pappas lägenhet

IMG_20190223_151318350Simo och några av mina bröder, rensade i helgen ur pappas lägenhet på prylar som kastades. Jag var ensam med småtjejerna. Sedan åkte jag över dit och kollade lite på sådant jag skulle ta med hem. Det var inte särskilt mycket att ta av.

En era är slut. Kändes konstigt faktiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *