I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Alla hjärtans dag-pyssel

IMG_20190214_161005266

Jag har gjort ett valentines-kort till Simo som han ska få senare. Texten inuti kortet har jag kommit på alldeles själv, jag kan när jag vill.

Nu ska vi ikväll rå om varann,
och med glädje minnas hur vi varandra fann.

En romantisk bjudning utan dess like,
med en middag i kärlekens rike.

Med knyttar små som vi älskar som mest,
vi denna afton med varandra själva har vår egna fest.

Skaldjur, jordgubbar och bubbelvin,
med hopp om blommor och bin.

Vi ska dock äta ost med kex och vindruvor. Skrev egentligen denna text till en annan tjej som behövde hjälp, haha. Så har ändrat om i kortet till Simo så att det passar oss lite bättre. Men i huvudsak är det inte alls många ändringar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *