I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Gjorde även denna raring

IMG_20190210_193000_079

Det här är en pastagratäng med kycklingfalukorv, grönkål och lök i gräddig tomatsås och ostbädd.

2 reaktioner på ”Gjorde även denna raring

  1. Ett litet tips så du slipper få det så bränt vilket är cancerframkallande. När det är 5-10 min kvar i ugnen lägg på ugnsfolie.

    1. Ugnsfolie släpper av en hel del också som inte är bra, så inget jag använder i ugn eller på grill. Dock var detta grönkål som blir mörkt i ugn, det var inte bränt. Sedan skitmobil. Min är lagad, men har inte grejat med tillbehören än (skyddsglas osv). Får köpa ny dator snart så att jag kan ta bra bilder med systemkameran, men är inte prioriterat än.

      Men har tänkt mycket på det där med det brända som du faktiskt upplyste mig om för ett par år sedan. Tänker ofta på det och pratar om det med andra. Kollade upp det lite grann få när du nämnde och det var intressant läsning, så det är tacksamt att du nämnet. För som exempel när man ska ska ordna med viss paprikainöäggning, så säge ju alla (även välkända locket) att man ska bränna sönder skalet typ för att få till den rökiga smaken. Har tänkt mycket då tillbaka på din kommentar då.

      Väldigt tacksam för sådana kommentarer. Bra när man inte vet, för jag hade ingen aning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons