I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Alla handlingar till Paris utskrivet

PSX_20190129_202340

Nu är allt utskrivet och klart för vår del, det blir en del sevärdheter som ni ser. Jag är så glad, för det är ställen jag verkligen vill besöka. Louvren hann vi inte med sist. Och förutom Eiffeltornet, så har varken jag eller Simo besökt de andra heller.

Är det bara jag som gillar att köra old school med allt utskrivet på papper istället för att enbart förlita sig på mobilen? ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *