I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Klippte av mig håret häromdagen

IMG_20190115_162856_260

Här är bild på att jag har kapat håret med ungefär 12 cm på längden. Har dessutom klippt upp det en del i ökade längder runt om hela burret. Skönt med helt fräscht hår nu. Har inte skött håret så bra under hösten, därav den massiva klippningen. Men, men. Håret växer ut.

Bilderna blev så mörka så använde ett filter på Instagram för att få till det bättre. Är inte så van vid denna mobil som jag har för tillfället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *